Carta publicada a La Vanguardia el 7 de febrer de 2008

Habitualment arribo a Reus a la tarda/nit i entro a Reus per la entrada Reus Centre que hi ha en la autovia que ve de Tarragona. A la rotonda que hi ha al costat de l’aeroport, veia unes senyores exercint, suposo que obligadament i com a material d’exposició i ús la prostitució.

Ja em va semblar estrany que en l’entrada principal de Reus es veiés aquest espectacle, però molt mes denigrant m’ha semblat avui quan entrant a Reus abans de les 6 de la tarda, ja estaven les corresponents senyores “muntant la guàrdia i esperant la clientela”. Aquesta situació trenca la convivència, manifesta un gran abús sexista i també es un perill pels conductors degut a algun cotxe estacionat incorrectament.

A moltes ciutats aquesta situació s’ha regulat i en altres casi s’ha eliminat. En canvi aquí a Reus enlloc de buscar solucions, es permet i a més, es permet a plena llum del dia.

Enllaç a la carta publicada

Captura de pantalla

prostitucioareus